Over ons

In ons filiaal aan de Woldstraat hebben wij een speciale studio waar wij u geheel vrijblijvend adviseren over alle mogelijke vormen van haarwerken en aanvullingen. Wij zijn geen haarsalon waar duizenden haarwerken op voorraad zijn, want wij geven de voorkeur u ALTIJD de allernieuwste modellen te leveren.

ACTUEEL VAKWERK EN EEN PRIMA SERVICE ZIJN U GEGARANDEERD …

Om onze kwaliteit nog eens extra te benadrukken zijn wij een door het SEMH gecertifiseerd leverancier van haarwerken. Dit betekent dat een onafhankelijk erkende instantie verklaart dat wij aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen die door de branche organisatie en zorgverzekeraars zijn opgesteld.

Wat kunt u van ons verwachten

Wij plannen binnen 5 dagen een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek, wij kunnen dan u de (on)mogelijkheden met betrekking tot uw wensen bij het zien van de huidige situatie beter uitleggen. Het is ook mogelijk dat dit gesprek thuis of in het ziekenhuis plaatsvindt.

Tijdens dit gesprek zult u een volledig beeld krijgen en een keuze kunnen maken van het soort haarwerk, model en kleurhoogte. Uw wensen staan altijd centraal.

Wij laten verschillende mogelijkheden zien en het verschil in materialen waar een haarwerk in gemaakt is of kan worden gemaakt! Medisch- of confectie haarwerken kunnen binnen 2 dagen geleverd worden, of voor maximaal 12 weken vrijblijvend gereserveerd!

Maatwerk heeft een productie tijd nodig van 10- 12 weken, hierbij wordt een afdruk van uw hoofd genomen en kleur, lengte etc. bepaald.

Stap 2. Wat kunt u verwachten van het tweede gesprek?

Tijdens de 2e afspraak worden een aantal haarwerken getoond die aansluiten op uw wensen. U heeft de mogelijkheid om de haarwerken door te passen en een keuze te maken. Als u een definitieve keuze heeft gemaakt wordt deze volledig passend gemaakt. Dit kan desgewenst ook bij U thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Wat klanten zeggen

“Fijne service en zeer goede behandeling. Perfect haarwerk gevonden die past bij mijn wensen en gezicht. Topservice!”

Vincent de Groot

“Ben super tevreden over het haarwerk en fijne uitleg en tips mee gekregen, bedankt Luck”

Margot Smit

“Fijn dat Luck Heuckeroth bij mij thuis langs kon komen. De eerste stap werd daardoor een stuk makkelijker. Erg blij met mijn nieuwe look. Krijg veel complimenten!”

Carla Otter