Over ons

In ons filiaal aan de Woldstraat hebben wij een speciale studio waar wij u geheel vrijblijvend adviseren over alle mogelijke vormen van haarwerken en aanvullingen. Wij zijn geen haarsalon waar duizenden haarwerken op voorraad zijn, want wij geven de voorkeur u ALTIJD de allernieuwste modellen te leveren.

ACTUEEL VAKWERK EN EEN PRIMA SERVICE ZIJN U GEGARANDEERD …

Om onze kwaliteit nog eens extra te benadrukken zijn wij een door het SEMH gecertifiseerd leverancier van haarwerken. Dit betekent dat een onafhankelijk erkende instantie verklaart dat wij aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen die door de branche organisatie en zorgverzekeraars zijn opgesteld.

Wat kunt u van ons verwachten

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u nog meer informatie geven over uw wensen en de mogelijkheden daartoe. Het is belangrijk dat u voor de informatie een moment uitkiest waarop u rustig de tijd heeft. Wellicht is het prettig om iemand van familie of vrienden mee te nemen.

Alle introductie gesprekken worden door Luck zelf gevoerd, hij kan u de (on)mogelijkheden met betrekking tot uw wensen bij het zien van de huidige situatie beter uitleggen. Het is ook mogelijk dat dit gesprek thuis of in het ziekenhuis plaatsvindt. Uw wensen staan altijd centraal.

Stap 2. Wat kunt u verwachten van het tweede gesprek?

Tijdens de 2e afspraak worden een aantal haarwerken getoond die aansluiten op uw wensen. U heeft de mogelijkheid om de haarwerken door te passen en een keuze te maken. Als u een definitieve keuze heeft gemaakt wordt deze volledig passend gemaakt. Dit kan desgewenst ook bij U thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Wat klanten zeggen

“Fijne service en zeer goede behandeling. Perfect haarwerk gevonden die past bij mijn wensen en gezicht. Topservice!”

Vincent de Groot

“Ben super tevreden over het haarwerk en fijne uitleg en tips mee gekregen, bedankt Luck”

Margot Smit

“Fijn dat Luck Heuckeroth bij mij thuis langs kon komen. De eerste stap werd daardoor een stuk makkelijker. Erg blij met mijn nieuwe look. Krijg veel complimenten!”

Carla Otter